Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2013

Στη κορυφή ο Απόλλων Ακραιφνίου, 2 - 1 τον Θεσπιακό

Στο μεγάλο ντέρμπι κορυφής ο Απόλλωνας κατόρθωσε μα «λυγίσει» 2-1 τον Θεσπιακό και να περάσει μόνος πρώτος στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του α” ομίλου στη β” κατηγορία δείχνοντας οτι φέτος έχει υψηλές βλέψεις και για την άνοδο αλλά και για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Το ντέρμπι παρακολούθησε πάρα πολύς κόσμος από όλη την περιοχή ενώ τηρήθηκε κι ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του παλαιού προέδρου και παράγοντα του Απόλλωνα Σωτήρη Ξενάκη.

Η ομάδα του Ακραιφνίου ήταν καλύτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα κι έφθασε δίκαια στην κατάκτηση της νίκης που θα μπορούσε να την είχε «καθαρίσει» και νωρίτερα με βάση την απόδοση αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Θεσπιακού έδειξε εκείνα τα στοιχεία που την κάνουν πρωταγωνίστρια. το «πάλεψε» το παιχνίδι αλλά «“επεσε» δέκα λεπτά πριν το τέλος.

Στο 10* σε φάουλ του Κόκκαλη ο Αγγέλου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 1-0.

Στο 47* οι φιλοξενούμενοι έφεραν το παιχνίδι στα ίσια όταν σε σέντρα του Στάθη Σ. ο Μαρίνης με κεφαλιά ισιφάρισε σε 1-1.

Στο 80* σε σέντρα του Βασιλείου ο Λίγγος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας μέσα σε αποθέωση το 2-1.

Ξηρογιάννης, Αλαφό Ν., Κουμάκης. Από τους γηπεδούχους δεν υστέρησε κανείς. Κορυφαίοι πάντως οι Λίγγος, Κόκκαλης και Αγγέλου. Από τον Θεσπιακό πολύ καλά πήγαν οι Τσαμούταλης, Μαρίνης, Στάθης Σ.

Αρίστη η διαιτησία του Ξηρογιάννη (Αλαφογιάννης Ν. – Κουμάκης).

Απόλλων Ακραιφνίου (Άγγελος Κυριάκου): Χατζής, Μπεθάνης (65* Γεωργίου), Γερόλης, Ζιάκας, Μπεθάνης Μ., Βασιλείου, Αγγέλου (75* Παπαϊωάννου), Κόκκαλης, Λίγγος, Αγαπητός (46* Καλαμάτας), Μαυροδήμος.

Θεσπιακός  (Γιάννης Δομβρεναίος): Μπόγρης, Σταμάτης, Μεϊδάνης, Τσαμούταλης, Σταύρου (80* Σελιανίτης), Μπόγρης Γ. (60* Μουλκιώτης), Στάθης Α., Αποστόλου, Μαρίνης, Στάθης Β., Στάθης Σ. (85* Κωστογιαννόπουλος).
Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μακρής

Δεν υπάρχουν σχόλια: