Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

Γιάννης Κουτσούρης. Ο συνεχιστής της ποδοσφαιρικής οικογενειακής παράδοσης.

Γιάννης Κουτσούρης
Έτος γεννήσεως 21 Δεκεμβρίου 1974. Γιός παλαιού ποδοσφαιριστή και διαιτητή, του Χαράλαμπου Κουτσούρη και ανιψιός του βετεράνου ποδοσφαιριστή Τάσου Πανταζή. Φυσικό επόμενο η ενασχόληση με το ποδόσφαιρο.
Μεγαλωμένος δίπλα από το γήπεδο, η παρουσία του εκεί ήταν καθημερινή. Το καλοκαίρι του 1988 η έκδοση του πρώτου δελτίου. Ντεμπούτο τον χειμώνα του ίδιου χρόνου σε αγώνα για το πρωτάθλημα Β΄ κατηγορίας με την Καλλιθέα. Προπονητής της ομάδας του Θεσπιακού ο Τάσος Πανταζής και πρόεδρος ο Σπύρος Μπόγρης. Ο Γιάννης ήταν 15 χρόνών.
1988-1993: Αγωνίζεται με την ομάδα του Θεσπιακού.
1992: 6 συμμετοχές στη Μικτή Βοιωτίας
1993: Το καλοκαίρι μεταγράφεται στην Δάφνη Ερυθρών όπου και παραμένει ως την Άνοιξη του 1997. Κάνει αξιόλογη καριέρα με 130 συμμετοχές και 3 γκολ. Αρχηγός της ομάδας την διετία 1996-1997.
Αύγουστος 1997. Επιστρέφει στην αγαπημένη του ομάδα. Αγωνιζόμενος για πολλά χρόνια (έως τον Αύγουστο του 2008), σε αγώνα κυπέλλου με τον Διόνυσο.
Αγωνίστηκε σε όλες τις θέσεις της άμυνας και διετέλεσε για πολλά χρόνια αρχηγός της ομάδας. Συνολική παρουσία 17 χρόνια και 10 γκολ.
Σημαντικές στιγμές τα 3 πρωταθλήματα με την ομάδα του Θεσπιακού.
Ευχαριστίες: Όλους τους συμπαίκτες του και όλους τους προπονητές με τους οποίους συνεργάστηκε.
Ευχαριστεί ιδιαίτερα, χωρίς να αδικήσει τους υπολοίπους: Τους προπονητές, Δημήτρη Βαρκελή και Μελέτη Σοφό. Τους διοικητικούς παράγοντες Σπύρο Μπόγρη, Νίκο Χατζή, Χαράλαμπο Κώτσαινα, Γιώργο Κασκάνη, Στέλιο Δέδε, Αθανάσιο Χατζή, Ανδρέα Δρίτσα, Παναγιώτη Δρίτσα και τέλος τον μεγαλύτερο φίλαθλο της ομάδας Λουκά Μελισσάρη.
Φωτογραφικό αρχείο
1989. Γήπεδο Θήβας, πριν τον αγώνα με τον Αγροτικό Αστέρα.
1997. Αγώνας Δάφνης Ερυθρών-Κεραυνού Αλιάρτου. Γιάννης Κουτσούρης, Γιάννης Πέτρου, Βασίλης Μελισσάρης.
Θεσπιακός 2003-2004. Ο Γιάννης Κουτσούρης, αρχηγός της ομάδας.

2 σχόλια:

panagos είπε...

Συγχαρητήρια για την διαδρομή σου στο ποδόσφαιρο φίλε Γιάννη. Ένα σχόλιο και μια ευχή θέλω να κάνω. Ήσουν ο τελευταίος αρχηγός-ηγέτης που ενέπνευσε το σύνολο των ποδοσφαιριστών. Εύχομαι ο γιος σου να είναι ακόμα καλύτερος!

Fajo96 είπε...

Παίκτης-ηγέτης, ο τελευταίος μεγάλος αρχηγός, ο αγαπημένος μου παίκτης και ένας απο τους καλύτερους αμυντικούς χρονικά στα τοπικά πρωταθλήματα.