Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2009

Όταν το ποδόσφαιρο είναι διασκέδαση!

ΧΟΡΤΕΡΟ
Το Χορτερό Σερρών είναι ένα χωριό 622 κατοίκων (απογραφή 2001), από τους οποίους οι περισσότεροι είναι γεωργοί. Καλλιεργούνται κυρίως πατάτες, καλαμπόκι, βαμβάκι και μηδική.
Στο Χορτερό είμαστε ιδιαίτερα υπερήφανοι για την ποδοσφαιρική μας ομάδα, την Ελπίς Χορτερού. Η Ελπίς ιδρύθηκε την περίοδο 1965-66. Η Ελπίς αγωνίζεται στη B΄ Κατηγορία του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Η Ελπίς στο παρελθόν έχει υπάρξει πρωταθλήτρια ομάδα Β΄ (1981-82) και Γ΄ (1980-81) Κατηγορίας του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος. Την τελευταία δεκαετία η ομάδα δεν έχει να επιδείξει πολλά κατορθώματα, αλλά το πάθος και η αγάπη των κατοίκων του χωριού, δεν έσβησε. Κάθε χρονιά είναι μια νέα αρχή.

Για την Ελπίδα Χορτερού το ποδόσφαιρο είναι… καλή παρέα, μηδενική προπόνηση, πολλά σουβλάκια και άφθονο γέλιο! «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια να ανεβούμε στη β΄ κατηγορία μόνο και μόνο για ένα λόγο. Τα παιχνίδια στη γ΄ κατηγορία είναι όλα πρωινά κι εμείς πρωί δεν μπορούμε να ξυπνήσουμε με τίποτα», λέει ο πρόεδρος και προπονητής, Νίκος Χριστοδούλου.

Δείτε τις δηλώσεις του προέδρου


Κι ένα καταπληκτικό βίντεο με τα καλύτερα της ομάδας


To blog της ομάδας: http://xortero.blogspot.com/

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή ομάδα και σελίδα... Κι εμείς εδώ στη μιζέρια μας.

Ανώνυμος είπε...

oi anthrwpoi to diaskedazoun kai fainetai. oxi san emas tous sovarofaneis kai oxi sovarous

Ανώνυμος είπε...

Ρημοκαστρέοι μετά την πεντάρα και την εξάρα χάσατε το χιούμορ σας;