Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2009

Πολυτιμότερος παίκτης

Φέτος ξεκινήσαμε δυναμικά και επιθυμούμε να συνεχίσουμε έτσι. Μία από τις νέες μας καινοτομίες είναι η ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη της αγαπημένης μας ομάδας. Έτσι όλοι όσοι παρακολουθούν τον Θεσπιακό έχουν δικαίωμα μιας ψήφου. Τονίζουμε, ότι δικαίωμα ψήφου έχουν μόνο οι υποστηριχτές του Θεσπιακού και εφόσον παρακολουθήσουν το μεγαλύτερο κομμάτι του αγώνα. Για παράδειγμα αν ένας φίλαθλος του Θεσπιακού παρακολουθήσει τον αγώνα έως το 60΄ δεν θα έχει δικαίωμα ψήφου.

Χρίστος Στάθης

Στην πρώτη ανάδειξη του πολυτιμότερου παίκτη ψήφισαν 18 φίλοι της ομάδας και πάνω από τους μισούς έχρισαν το δυναμικό στράικερ από το Νεοχώρι Χρήστο Στάθη, ως τον πρώτο νικητή. Ο Στάθης αγωνίστηκε σε όλο το ματς, σκόραρε ένα πολύ όμορφο γκολ, κέρδισε πολλές μονομαχίες και έκανε πολλές κούρσες. Δεύτερος στην ψηφοφορία ήρθε ο σκληροτράχηλος σέντερ μπακ Κωστογιαννόπουλος, που έδωσε πολλές μάχες, είχε σωστές μεταβιβάσεις και κάλυψε ακόμα και τα κεντρικά χαφ που ήταν σε κακή μέρα. Μελανό σημείο το δεύτερο γκολ του Πελοπίδα, που χάνει τον κοντύτερό του στον αέρα Ραχούτη.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΝΤΖΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

mprabo re tsipi fuck the klika

Ανώνυμος είπε...

Milame gia megalo paiktroni, eytixos kapoios kalos epithetikos giati oi Koυρούνης και Μαρίνης είναι πάρε τον έναν και χτύπα τον άλλονα.

Τσίπη παικτάρα για πάντα στην Θεσπιακάρα.

Ελπίζω στον επόμενο αγώνα, να πάρουμε την νίκη γιατι αλιός χανόμαστe.

boum-boum είπε...

Πραγματικά μεγάλος παίκτης, ένας εκ των καλήτερων των τελευταίων 20 χρόνων.

Επείσης καλό θα ήταν να μην κάνουμε επίθεση ούτε στον Λάντζα που έχει γίνει μερικές φορές αλλά ούτε και στους παίκτες δεν βγένει κέρδος. Σίγουρα οι άλλοι επιθετικοί δεν είναι τοσο καλοί όσο ο Στάθης αλλά δεν είναι σωστό να τους μειώνουμε, στο κάτω κάτω είναι παίκτες της ομάδας μας αλλά και συγχωριανοί μας.

Τέλος θέλω να συγχαρώ το Μπλοκ ή τον Λάντζα για την ιδέα που είναι πολύ καλή και στηρίζει την μαζική γνώμη των φιλάθλων.