Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009

Ο Panagos είπε…

Καλό καλοκαίρι στους ποδοσφαιριστές και τον Αύγουστο να είναι όλοι έτοιμοι για την νέα σεζόν. Πέρυσι ο Θεσπιακός επανήλθε στην αγωνιστική δράση έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Ξεκίνησε με μια συγκεκριμένη φιλοσοφία και είχε σκοπό την δραστηριοποίηση των νέων του χωριού. Έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία αναλογικά με τις προσδοκίες πρόεκυψαν μπαράζ με τα όποια καταφέραμε να ανέβουμε στην Α' κατηγορία. Φέτος, παρότι τον Σεπτέμβρη ήμαστε το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, καταφέραμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά γιατί εκτός από την έλλειψη γηπέδου είχαμε στα μείον:
1) την απειρία πολλών ποδοσφαιριστών,
2) την έλλειψη συνοχής τουλάχιστον στις πρώτες δέκα αγωνιστικές,
3) την απειρία της διοίκησης σε συνθήκες σκληρού ανταγωνισμού, σε επίπεδο οργάνωσης,
4) την αποχώρηση ορισμένων ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους και
5)τις απρόβλεπτες επιτυχίες των ανταγωνιστικών ομάδων.
Οι στόχοι για την νέα σεζόν είναι:
1) να ισχυροποιηθεί η ομάδα με την δημιουργία παιδικής ομάδας η οποία θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Ένωσης,
2) να ενισχυθεί η διοίκηση με νέους παράγοντες που να έχουν διάθεση να φτάσουν τον Θεσπιακό ένα σκαλοπάτι παραπάνω,
3)να υπάρχει μεγαλύτερη συμμετοχή ποδοσφαιριστών από το χωριό μας και τα γειτονικά χωριά. [Στόχος μας δεν ήταν ποτέ οι ποδοσφαιριστές να είναι μόνο Θεσπιείς. Κάθε παιδί ή ποδοσφαιριστής που θέλει να παίξει αφιλοκερδώς στην ομάδα είναι ευπρόσδεκτος. Π.χ πέρυσι ήταν στην ομάδα ο Σπανός κι ο Κρητικός από το Λεοντάρι, φέτος ήταν ο Μηνάς από το Λεοντάρι κι ο Κατσαρός από την Αλίαρτο],
4)να κάνουμε καλύτερη πορεία στο κύπελλο και
5)να αποδώσει καλύτερο ποδόσφαιρο η ομάδα μας, να ελκύσει ακόμα περισσότερους φιλάθλους στο γήπεδο και να πάρει την θέση που θα της αξίζει στο τέλος του πρωταθλήματος.
Πηγή: Αυλή των Θεσπιών.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τελικά ποιοι έπεσαν στην Βήτα και ποιοι ανέβηκαν στην Αλφα; Μπορείτε να το γράψετε; γιατί είστε και οι μονοι στον ίντερντετ που ασχολείστε με ερασιτεχνικό Βοιωτίας και δεν γνωρίζουμε που αλλού να απευθυνθούμε.