Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2008

Λαϊκή και Ρεμπέτικη Βραδιά.

ΚΑΗΚΕ ΤΟ ΠΕΛΕΚΟΥΔΙ.

Σίγουρα θα μπορούσε να ήταν πιο οργανωμένο, σίγουρα θα μπορούσε να ήταν καλύτερο αλλά ας μην μείνουμε εκεί.
Η ανταπόκριση ήταν αρκετά ικανοποιητική. Και κάπου στις 10 μ.μ. η ταβέρνα έσφιγγε από ζωή και αφού ήπιαμε και φάγαμε καιρός ήταν να ξεφαντώσουμε.

Σε αυτό το σημείο να πω ένα μεγάλο μπράβο στην ορχήστρα. Ήταν γύρο στις 11 οπού στήθηκαν 3 πηγαδάκια χορού και μέχρι και τις 3.30 (εκεί το άφησα εγώ) όχι μόνο δεν σταμάτησαν αλλά έφτασαν σε σημείο οι χορευτές να είναι περισσότεροι από τους παρατηρητές. Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι παρά τον καιρό και τη γνωστή πλέον οικονομική θηλιά η αίθουσα έσφιξε από ζωή.

Στα συν της βραδιάς και της εκδήλωσης οι «παλιοί» οι οποίοι όχι μόνο άνοιξαν τον χορό αλλά έδωσαν ρεσιτάλ. Σίγουρα η προσέλευση του κόσμου αλλά κυρίως οι παρέες από τα γύρο χωριά που στήριξαν τη «γιορτή».

Και επειδή αν δεν αναφέρω τα πλην, δεν θα κάνω καλά την δουλειά μου πρέπει να κατακρίνω ως αρνητική την μη παρουσία ορισμένων παικτών του Θεσπιακού αλλά και των δημάρχων. Κάτι που σε καμία περίπτωση δεν αφορά την διοίκηση της ομάδας και όσους εργαστήκαν για αυτή την «γιορτή».

Τέλος να πω με την σειρά μου καλές γιορτές με υγειά και χαρά. Και για να μην ξεχνιόμαστε μην το αφήσουμε στην μέση ας βοηθήσουμε την ομάδα μας και από κοντά σε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες της σεζόν, την Κυριακή στον Υψηλάντη. Γιατί αν δεν γίνει ούτε τώρα, δυστυχώς η παρουσία ορισμένων ήταν απλά για τα μάτια του κόσμου. Και μην ξεχνάτε ο Θεσπιακός είναι ομάδα και μας αντιπροσωπεύει όλους. Ο Ολυμπιακός κ.λ.π. όμως είναι εταιρία.

Γιάννης Λάντζας

3 σχόλια:

bill είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο στην ορχήστρα και ένα ακόμη μεγαλύτερο ΜΠΡΑΒΟ στο Θάνο που είχε αυτή την ιδέα!!!Σε ευχαριστούμε Θάνο!!!Περάσαμε καταπληκτικά,έπρεπε να γίνει κάτι τέτοιο για να διασκεδάσει ο κόσμος αλλά και εμείς, αυτές τις μέρες...Εύχομαι να γίνει κάτι ανάλογο και του χρόνου!!!Πάντα τέτοια παιδιά!!!!! ΕΥΓΕ!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο...στους συντελεστές. Τέτοιες πρωτοβουλίες τις έχει ανάγκη ο τόπος μας!! Χρόνια πολλά σε όλους!

Ανώνυμος είπε...

ena Sketo Bravo prepei na dosoume se olous ergsstikan gia ayto...
Thesphakos teleia kai pavla...