Τρίτη, 16 Δεκεμβρίου 2008

Δημήτρης Λάμπρου.

Ένας ακόμη παίχτης που αγωνίζεται για τον Θεσπιακό και έχει σχέσεις με το εξωτερικό.
Για άλλους έχει πρόβλημα εκ γενετής. Το δεξί πόδι του τo έχει αριστερά και το αριστερό δεξιά!! Αποτέλεσμα αυτής της ιδιαιτερότητας είναι να κοντρολάρει, σεντράρει, πασάρει ακόμη και να χαιρετάει με το «εξωτερικό», όπως λέμε το μέρος του ποδιού που βλέπει προς τα έξω. Επίσης, κόβει ψωμί, πατάει γκάζι- φρένο, γράφει (σπάνια) με το εξωτερικό.

Η δυνατότητά του αυτή, παρ’ όλα αυτά, αναδεικνύει τις τεχνικές του ικανότητες. Καλός χειριστής της μπάλας με ταλέντο για πολύ καλό ποδόσφαιρο, είναι από αυτούς που ξεκίνησαν από μικροί τον αθλητισμό αλλά σε μια περίοδο για το χωριό μας που η ομάδα μας έκανε «διαλείμματα». Ο Τυφαϊκός, ο Α.Ο. Βαγίων και, τέλος, ο Θεσπιακός είναι οι ομάδες που είχαν κατά καιρούς τον Δημητράκη στο ρόστερ τους.

Λόγω της καλής τεχνικής του κατάρτισης κατάφερε να ξεχωρίσει από τους λεγόμενους «μικρούς» και να τοποθετηθεί σε θέσεις της αριστερής (!!!!) πτέρυγας παρ’ όλο που είναι δεξιοπόδαρος. Η διατήρησή του σε ψηλά στάνταρ απόδοσης και η συσσωρευόμενη εμπειρία θα τον κάνουν σίγουρα ένα χαφ βαρόμετρο για τον Θεσπιακό. Είναι σημαντικό να πούμε ότι η απόδοσή του στις δοκιμές σαν κεντρικό χαφ φυλούν εκπλήξεις για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Τεχνίτης, δυνατός και με αντοχή, δίνει λύσεις στον προπονητή για κάθε αποστολή εντός γηπέδου. Πραγματικά τυφλώνει τον αντίπαλο. Το λάδι προθέρμανσης (ναι αυτό γυαλίζει) και η σωστή περιποίηση της κόμης του είναι η προετοιμασία για ένα καλό ματς.

Ο Lamprou είναι και αυτός ένας από τους αγαπημένους της εξέδρας που μαζί με τον Λιβανέζο σταρ και τον Crocodile Sotoros αποτελούν τρίο της συμφοράς. Για αυτό, σύμφωνα με αλλεπάλληλες ταξιδιωτικές οδηγίες χωρών του εξωτερικού συνίσταται να αποφεύγετε τα μαγαζιά όπου παρευρίσκονται και οι τρεις παρέα…

Αγαπημένη του φράση: «Διάβασα άλλα τώρα δεν μπορώ… Σηκώνω το μασπιέ…»
Αριθμός Φανέλας: 25
Ήρωας: Kadafi

1 σχόλιο:

bill είπε...

Μου άρεσε πολύ ο ήρωας του Μήτσου,πολύ καλό!!!Γεια σου ρε firma!!