Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2008

Ελλοπιακός - Θεσπιακός 3 - 0.

ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ

Σάββατο 25 Οκτωβρίου, ώρα 4 μ.μ., δημοτικό γήπεδο Βαγίων και ένα από τα σημαντικότερα παιχνίδια της αγωνιστικής ανάμεσα στην Ελλοπία και το Θεσπιακό αρχίζει…με γεμάτες τις εξέδρες του γηπέδου.
Ο διαιτητής κ. Αποστόλου Ι. δίνει το εναρκτήριο σφύριγμα … Μόλις στο 6΄ ο Μαρίνης κερδίζει φαουλ από τον Λαζάρου Δ. μόλις 1 μέτρο έξω από την περιοχή.
Ο Στάθης Β. εκτελεί κάκιστα με αποτέλεσμα οι ‘’rossoneri’’ στη συνέχεια της φάσεις να χάσουν ανεπανάληπτο τετατετ με τον Φαφούλα.Στο 8΄ λεπτό της συνάντησης ο Μήτσαινας με μία οβίδα από τα 25 μ. βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του Μπόγρη.
Στο 15΄ ο Λαζάρου Δ. θα δεχτεί την δεύτερη κίτρινη-κόκκινη για το τρίτο του σκληρό μαρκάρισμα αυτήν την φορά πάνω στον Λάμπρου Δ. Λίγο αργότερα στο 19΄ ο Λάμπρου Α. κλοτσάει άθελά του τον Πικάση Π. και ο διαιτητής υποβάλει πέναλτι, την εκτέλεση αναλαμβάνει ο Σαγαρίτης ο οποίος με δυνατό σουτ κάνει το 1-0. Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου λίγο έλειψε να μπει και δεύτερο γκολ όταν σε σέντρα του Σύρου Α. ο Στάθης Σ. παραλίγο να σημειώσει αυτογκόλ.Στο 2΄ ημίχρονο και στο 49΄ έπειτα από λάθος του Στάθη Σ. ο Πικάσης πετάει στον κάδο τον αχρήστων ακόμα ένα τετατετ.Όταν το ρολόι του διαιτητή έδειχνε το 57΄ ο Ελλοπιακός έμεινε με 9 παίκτες λόγο της δεύτερης κίτρινης που αντίκρισε ο Πίκασης ο οποίος τέλειωσε με τον χειρότερο τρόπο ένα παιχνίδι που από την αρχή δεν του πήγαινε.
Στην αμέσως επόμενη φάση ο Ελλοπιακός αν και με 2 παίκτες λιγότερους βγαίνει σε υποδειγματική αντεπίθεση αλλά εξ επαφής αστοχούν οι Τυπάλδος και Σαγαρίτης.Στο 71΄ υποδειγματικό 1-2 από τους Σύρο Α. και Σύρο Ι. με τον τελευταίο να κάνει το 2-0 για τους ‘’rossoneri’’.Σαν να μην έφτανε αυτό στο 84΄ ο Σύρος Ιωάννης που είχε έρθει από τον πάγκο με προσωπική ενέργεια θα διαμορφώσει το τελικό και επιβλητικό 3-0.
Η μόνη αξιόλογη ευκαιρία για τον Θεσπιακό ήρθε στο 86΄ από διαγώνιο σουτ του Σελιανίτη Γ. το οποίο προσέκρουσε στο δοκάρι.Αξίζει να αναφερθεί η πολύ ζεστή εξέδρα του γηπέδου που παρά τα μαύρα χάλια της ομάδας ήταν εκεί μέχρι το τέλος.Κάνοντας ένα σύντομο ρεζουμέ:
Ο Θεσπιακός ήταν ο χειρότερος των τελευταίων χρόνων χωρίς πάθος και ουσία, καθώς με σημαντικό αριθμητικό πλεονέκτημα σε όλο το παιχνίδι δεν απείλησε την ομάδα της Ελλοπίας στην οποία αξίζουν συγχαρητήρια.
Τέλος το μόνα θετικό για την ομάδα μας είναι ο δεκατετράχρονος Χρήστου Πέτρος ο οποίος ντεμπουτάρισε και είχε αξιόλογη παρουσία.
Α.Ο. Θεσπιακός: Μπόγρης Χ. ,Στάθης Σ , Κωστογιαννόπουλος Γ ,Λάμπρου Α, 52΄(Σελιανίτης Γ.),Σελιανίτης Γ ,Στάθης Β , Λάμπρου Δ ,71΄(Χρήστου Π.) , Κιούσης, Χριστόπουλος Γ. , Μαρίνης Π. ,65΄(Μπόγρης Θ.) ,Μελισσάρης Β.
Γιάννης Λάνζας

Δεν υπάρχουν σχόλια: