Τετάρτη, 13 Αυγούστου 2008

Ιστορική αναδρομή.

Ο Α.Ο. Θεσπιακός, η ποδοσφαιρική ομάδα του χωριού μας, κλείνει φέτος 44 χρόνια ζωής. Από τις παλαιότερες και πιο ιστορικές του νομού Βοιωτίας αγωνιζόταν τις περισσότερες χρονιές στην πρώτη κατηγορία των τοπικών πρωταθλημάτων.
Πάντο
τε υπήρχαν βέβαια μικρές περίοδοι πού αντιμετώπιζε προβλήματα. Μία τέτοια περίοδος με αρκετές δοκιμασίες υπήρξε και η τελευταία διετία. Ευτυχώς πέρασε και όλα δείχνουν ότι η νεολαία μας έχει αντιστάσεις. Οι νέοι των Θεσπιών έδειξαν την αγάπη τους για την ομάδα και τη βοήθησαν να βγει από το αδιέξοδο.
Αγω
νιστικά φέτος η ομάδα έφτασε μία ανάσα από την άνοδο στην Α΄ κατηγορία, χάνοντας στα μπαράζ. Η έλλειψη αθλητικών εγκαταστάσεων σε ολόκληρο το Δήμο είναι το μεγαλύτερο αγκάθι στις προσπάθειες της ομάδας. Καταφέραμε βέβαια να μαζέψουμε τα παιδιά στο γήπεδο για προπόνηση όμως θα είναι δύσκολο να συνεχιστεί αυτή η προσπάθεια αν δεν φτιαχτούν επιτέλους σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις. Θα πρέπει όλοι να πιέσουμε προς αυτή την κατεύθυνση με όποιο τρόπο μπορεί ο καθένας.
Για αρχή λοιπόν ζητάμε τη βοήθειά σας να κάνουμε μία ιστορική αναδρομή με φωτογραφίες, αφηγήσεις, περιστατικά, ανταποκρίσεις, video ή οτιδήποτε υπάρχει πού θα μπορεί να γνωστοποιήσει σε όλους την αθλητική ιστορία του χωριού μας. Το υλικό θα δημοσιεύεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα στα Θεσπιακά. Στο τέλος θα εκδοθεί ένα πολυτελές λεύκωμα και τα όποια έσοδα από τις πωλήσεις του θα ενισχύσουν οικονομικά την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: